Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

kortingsacties

La Chispa biedt doorlopend, samen met haar partners, leuke acties en kortingen aan. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste acties? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

Win vrijkaartjes voor de film 'La Cordillera de los Sueños'

Win vrijkaartjes voor de film 'La Cordillera de los Sueños'Win vrijkaartjes voor de film 'La Cordillera de los Sueños'. Stuur vóór dinsdag 4 februari een mail naar: chispa@dds.nl o.v.v. 'filmkaartje' N.B. Vergeet niet uw naam en volledige postadres te vermelden!

Win 2 vrijkaartjes!!!

Win 2 vrijkaartjes!!!Win vrijkaartjes voor Movies that Matter 2019. Wees er snel bij en stuur meteen uw mail naar chispa@dds.nl

Lezersactie - Narcos 2

Lezersactie - Narcos 2Fan van de Netflixserie Narcos? Seizoen 2 is nu op dvd verschenen. Als trouwe lezer van La Chispa kunt u een exemplaar winnen.

Lezersactie - La Isla de Cuba. Twaalf verhalen & een revolutie

Lezersactie - La Isla de Cuba. Twaalf verhalen & een revolutieDocente Latijns Amerikaanse literatuur Nanne Timmer (1971) stelde de verhalenbundel La Isla de Cuba. Twaalf verhalen & een revolutie samen. Als trouwe lezer van La Chispa kunt u een exemplaar winnen.

Lezersactie - De cowboykampioen

Lezersactie - De cowboykampioenDe Mexicaanse schrijfster Aura Xilonen (1996) schreef de roman De cowboykampioen. Als trouwe lezer van La Chispa kunt u een exemplaar winnen.

Lezersactie - Vrije radicalen

Lezersactie - Vrije radicalenDe Nederlands-Uruguayaanse schrijfster Carolina Trujillo (1971), bekend van De bastaard van Mal Abrigo en De terugkeer van Lupe García, vertelt in haar nieuwste roman Vrije radicalen het verhaal van Jaime Castro en zijn jeugdvriend Gas. Als trouwe lezer van La Chispa kunt u een exemplaar winnen.

Boeken van Valeria Luiselli - verlotingsactie

Boeken van Valeria Luiselli - verlotingsactieOngrijpbaar, origineel, een paar kwalificaties die bij het werk van de Mexicaanse schrijfster Valeria Luiselli horen. Ze brak door met de bundel Valse papieren en schreef daarna de romans De gewichtlozen en De geschiedenis van mijn tanden. Als trouwe lezer van La Chispa kunt u een exemplaar van een van haar boeken winnen.

Lezersactie - De geheime droom van het land

Lezersactie - De geheime droom van het landDe Colombiaanse schrijver Héctor Abad Faciolince (1958), bekend van Het vergeten dat ons wacht, vangt in zijn nieuwste roman De geheime droom van het land de nostalgie naar het platteland en de finca. Als trouwe lezer van La Chispa kunt u een exemplaar winnen.

DVD-serie Pablo Escobar. De beruchte drugsbaron

DVD-serie Pablo Escobar. De beruchte drugsbaronGevreesd en gehaat, aanbeden en bewonderd. Bij leven liet de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar niemand onberoerd. De succesvolle televisieserie over zijn leven is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Als trouwe lezer van La Chispa kunt u een exemplaar winnen.

De pinguïnlessen - actie

De pinguïnlessen - actieOf u nu wel of niet van huisdieren houdt, De pinguïnlessen van Tom Michell is een bijzonder verhaal van Michell over zijn belevenissen met een pinguïn als huisdier. Als trouwe lezer van La Chispa kunt u een exemplaar winnen.

El abrazo de la serpiente - actie

El abrazo de la serpiente - actieOnder trouwe lezers van La Chispa mogen wij 3 x 2 kaarten verloten voor de prachtige film El abrazo de la serpiente over een ontmoeting in de jungle tussen twee ontdekkingsreizigers en de indiaanse sjamaan Karamakate.

Alias Maria

Alias MariaOnder trouwe lezers van La Chispa mogen wij 3 x 2 kaarten verloten voor de prachtige film Alias Maria.

El Botón de Nácar

El Botón de NácarLa Chispa mag in samenwerking met Cinéart 2 x 2 vrijkaartjes weggeven voor de Chileense documentaire El Botón de Nácar in vijf verschillende bioscopen.

Echo's uit Rio de Janeiro winactie

Echo's uit Rio de Janeiro winactieLa Chispa mag 2 exemplaren verloten van het boek Echo's uit Rio de Janeiro van Hans Veltmeijer, voormalig redactielid van La Chispa. Nog steeds levert hij bijdragen over Brazilië.

Argentijnse horrorfilm El Desierto

Argentijnse horrorfilm El DesiertoLa Chispa mag 3 x 2 vrijkaartjes weggeven voor de film El Desierto. De actie is geldig van zaterdag 13 t/m donderdag 18 juni.

Win (2x2) kaarten voor Chileense theatervoorstelling 'El Otro'

 Win (2x2) kaarten voor Chileense theatervoorstelling 'El Otro'Wil jij op 22 april 2015 naar de veelbelovende voorstelling El Otro in Frascati te Amsterdam? Stuur dan tot uiterlijk 19 april een mail naar info@lachispa.eu o.v.v. Kaarten El Otro. Winnaars krijgen bericht via de mail.

Movies that Matter 2015

Movies that Matter 2015La Chispa mag 2 x 2 vouchers weggeven voor een film naar keuze tijdens het Filmfestival Movies that Matter. Het festival vindt plaats van vrijdag 20 maart tot en met zaterdag 28 maart in den Haag.

Win 2x2 vrijkaarten voor Argentijnse dansvoorstelling Duramadre

Win  2x2 vrijkaarten voor Argentijnse dansvoorstelling DuramadreWil jij op 17 maart 2015 de Nederlandse première van de veelbelovende voorstelling Duramadre bijwonen in de Stadsschouwburg Amsterdam? Stuur dan voor 5 maart een mail naar info@lachispa.eu , o.v.v. kaarten Duramadre. Winnaars krijgen bericht via de mail.