Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Argentijnse horrorfilm El Desierto

Win vrijkaartjes

Auteur : Maja Haanskorf

Argentijnse horrorfilm El Desierto

La Chispa mag 3 x 2 vrijkaartjes weggeven voor de film El Desierto in een van de volgende bioscopen:
De Hallen (Parisienzaal), Amsterdam
Kriterion, Amsterdam
’t Hoogt, Utrecht
Filmhuis, Den Haag

De actie is geldig van zaterdag 13 t/m donderdag 18 juni. Kijk voor aanvangstijden bij de betreffende bioscopen. 

Meedoen

Stuur vóór vrijdag 12 juni een mail naar info@lachispa.eu o.v.v. Desierto. 
Vermeld in uw mail: uw naam, de bioscoop van uw keuze (zie hierboven) en de datum waarop u naar deze film wilt (keuze uit 13, 14, 15, 16, 17, 18 juni). 

Winnaars krijgen per mail bericht. U kunt de kaartjes afhalen bij de betreffende bioscoop op de gekozen datum. Uw naam staat daar op de gastenlijst.

El Desierto

Deze onconventionele film van de Argentijnse regisseur Christoph Behl is lovend ontvangen op het Sitges Film Festival in Spanje en FrightFest in London. 
Met de mensheid lijkt het gedaan. Ana, Axel en Jonathan proberen te overleven in een gebarricadeerd huis. Slechts incidenteel wagen ze zich naar buiten om eten te zoeken. Ooit vormden ze een perfecte liefdesdriehoek, maar van hun sterke vriendschap is niets meer over. Nu is Jonathan met Ana, en Axel is alleen. Axel tatoeëert zijn hele lichaam met vliegen. Als hij geheel bedekt is, zal hij het huis verlaten. Intussen komt hij gevaarlijk dicht bij Ana, aangespoord door Jonathan. Dan waagt Ana een wanhopige poging om het huis van de ondergang te redden.

Trailer EL DESIERTO https://vimeo.com/126498134 


Terug