Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

El Botón de Nácar

Win vrijkaartjes

Auteur : Maja Haanskorf
Land : Chili

El Botón de Nácar

La Chispa mag in samenwerking met Cinéart 2 x 2 vrijkaartjes weggeven voor de Chileense documentaire El Botón de Nácar in de volgende bioscopen: 
1.   EYE Amsterdam
2    Rialto / De Balie Amsterdam
3    Filmhuis Den Haag
4    Rotterdam Lantarenvenster
5    Utrecht t Hoogt
De actie is geldig vanaf donderdag 14 januari en loopt t/m woensdag 20 januari 2016

Stuur vóór woensdag 6 januari 2016 een mail naar info@lachispa.eu o.v.v. Botón. 
Vermeld in uw mail: uw naam, uw volledige postadres, de bioscoop van uw keuze (zie hierboven) en de datum waarop u de film wilt zien (keuze uit 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 januari).
Winnaars krijgen per mail bericht en de vrijkaartjes worden naar hun postadres opgestuurd.

Korte inhoud El Botón de Nácar

De documentaire El Botón  de Nácar gebruikt water op een unieke manier als metafoor om de genocide van Chili's inheemse 'waternomaden' te verbinden met de politieke moorden tijdens het regime van Pinochet. De Chileense regisseur Patricio Guzmán maakte eerder de veelgeprezen documentaire Nostalgia de la luz, waar de Atacamawoestijn in Chili wordt verbonden met Pinochet's dictatuur. El Botón  de Nácar won op het Filmfestival van Berlijn 2015 onder andere de Zilveren Beer voor Beste Scenario en werd in datzelfde jaar geselecteerd voor het Filmfestival van Toronto. De documentaire was ook te zien op het IDFA van 2015. 

Meer info op: www. cineart. nl


Terug