Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Vrije tijd & Toerisme

American Airlines breidt uit op Bonaire

Datum : 02/02/2019
Land : Bonaire

American Airlines breidt uit op Bonaire

American Airlines heeft besloten om ook in het zomerseizoen vier keer per week tussen Miami en Bonaire te vliegen. Volgens de Amerikaanse maatschappij is er veel vraag naar deze vluchten.

American Airlines vloog vorig jaar een keer per week naar Bonaire, maar verhoogde dat aantal per 15 december naar vier keer per week tot het eind van het winterseizoen. Nu wordt die frequentieverhoging dus doorgetrokken naar de zomer. De maatschappij voert de vluchten op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag uit en gebruikt daarvoor een Airbus A319 met plaats voor 128 passagiers. Een retourtticket kost minimaal 191 euro.

American Airlines mikt met de lijndienst vooral op Amerikaanse toeristen, bij wie Bonaire steeds populairder wordt als rustig alternatief voor Aruba of Curacao. Bonaire heeft in de VS ook verbindingen met Atlanta (Delta), Houston en New York Newark (United).

Bron : Luchtvaartnieuws
Bookmark and Share

Bekijk ook


Terug