Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Politiek & Maatschappij

Amerikaanse vice-president in Latijns Amerika

Datum : 04/06/2014

Amerikaanse vice-president in Latijns Amerika

De Amerikaanse vice-president Joe Biden zal in de week van 16 juni een bezoek brengen aan verschillende Latijns-Amerikaanse landen. Hij zal Brazilië, Colombia en de Dominicaanse Republiek bezoeken. Biden zal verschillende ontmoetingen hebben met leiders van deze landen en spreken over bilaterale, regionale en wereldwijde kwesties. 

In BrazilIë zal Biden aanwezig zijn bij de voetbalwedstrijd van de Verenigde Staten tegen Ghana, op 16 juni in de stad Natal. Van hieruit zal hij doorreizen naar Brasilia voor een ontmoeting met president Dilma Rousseff en vice-president Michel Temer. 

In Colombia ontmoet Biden president Santos om te praten over bilaterale verhoudingen, regionale welvaart en de veiligheidskwestie. In de Dominicaanse Republiek heeft hij een ontmoeting met Danilo Medina. Hier zullen diverse bilaterale kwesties worden besproken. Ook zal regionale samenwerking aan bod komen.

Bron : Latin American Herald Tribune
Bookmark and Share

Bekijk ook


Terug