Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Politiek & Maatschappij

Bezittingen vermiste Kris en Lisanne gevonden

Datum : 15/06/2014
Land : Panama

Bezittingen vermiste Kris en Lisanne gevonden

Inwoners van Panama hebben de telefoons, een verzekeringspasje en een digitale camera gevonden van de vermiste Kris Kremers en Lisanne Froon. De spullen lagen in een rivier op zo'n acht uur lopen van de stad Boquete. Dat heeft de woordvoerster van de familie van de vrouwen zondag gemeld. 

Lisanne Froon en Kris Kremers verdwenen 1 april spoorloos in Boquete. Zij kwamen niet terug van een wandeling. De vondst van de spullen is het eerste aanknopingspunt sinds hun verdwijning. Volgens de woordvoerster vond een lokaal stel de spullen in de rivier waar zij op dat moment verkoeling zochten.

Het echtpaar was op de hoogte van de vermissing van de vrouwen en heeft de vondst doorgegeven aan een bekende in Boquete die vervolgens de lokale autoriteiten waarschuwde.

Volgens de Panamese krant La Prensa zaten de spullen in een rugzak in de rivier Culebra. Het blad meldde dat ook onderkleding, 83 dollar en het paspoort van Lisanne Froon in de rugzak zijn gevonden. De vondst zou afgelopen woensdag zijn gedaan.

 

Bron : AD, De Morgen
Bookmark and Share

Bekijk ook


Terug