Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Politiek & Maatschappij

Cocaïne in nep-awarra

Datum : 28/03/2014
Land : Guyana

Cocaïne in nep-awarra

In Guyana is donderdag een grote hoeveelheid cocaïne onderschept die was verborgen in nep-awarras. Zo meldt de afdeling Anti-Narcotica van de Guyanese douane. In verband met deze zaak zijn twee personen aangehouden. De namaak-awarras bevonden zich in een grote partij met echte vruchten en een lading groente die voor verzending naar Canada was aangeboden. Om hoeveel drugs het precies gaat is nog onduidelijk. 

Enkele maanden geleden werd in Guyana ook al cocaïne onderschept die was verborgen in plastic rietjes. Ook de afgelopen weken is bij zeker drie passagiers die naar de Verenigde Staten wilden vertrekken coke in beslag genomen die verstopt was in tamarinde. Dit gebeurde vorige week ook op de Johan Adolf Pengelluchthaven in Paramaribo, toen ruim 25 kilo cocaine onderschept werd die ook in gepelde tamarinde was verborgen.

 
Bron : De Ware Tijd
Bookmark and Share

Bekijk ook


Terug