Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Vrije tijd & Toerisme

Curaçao krijgt eigen Monopoly spel

Datum : 15/09/2013
Land : Curaçao

Curaçao krijgt eigen Monopoly spel

In het voorjaar van 2014 wordt de exclusieve Curaçao editie van het meest gespeelde bordspel ter wereld, Monopoly, gelanceerd. Het spel is momenteel in voorbereiding. Albert Meuter (zie foto) van licentiehouder Identity Games nodigt het publiek uit om ideeën aan te dragen. “Veel mensen en bedrijven vinden het heel bijzonder om op het Curaçao Monopoly te mogen staan. Het concept is toegesneden op Curaçao, met stranden en resorts, een financieel district en speciale kans- en algemeenfonds kaarten", aldus Meuter.

De stations worden vervangen door populaire stranden. Er staan nog straten en districten te koop. Wie zijn landhuis in het spel wil hebben, moet betalen. Half maart komt het spel op de markt. De scholen op het eiland krijgen een gratis editie. De taal van de Curaçaose editie van Monopoly is Nederlands. 

Identity Games is de komende maand nog op het eiland. Voor informatie of het reserveren van een straat kan men contact opnemen met Albert Meuter via albert@identitygames.nl. Luister hier naar een interview met Meuter. 

Bron : Caribisch Netwerk, Caribseek News
Bookmark and Share

Bekijk ook


Terug