Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Politiek & Maatschappij

La Chispa presenteert vernieuwde magazine en website

Datum : 22/02/2010

La Chispa presenteert vernieuwde magazine en website

Vrijdag 19 februari heeft La Chispa haar vernieuwde magazine, dat die dag officieel is verschenen, gepresenteerd tijdens een sfeervolle receptie in het pand van het Cedla in Amsterdam. Tevens is de vernieuwde website www.lachispa.eu gelanceerd. Zowel het magazine als de website hebben meer kleur en een meer eigentijdse uitstraling gekregen.
Luuk Miedema, bij La Chispa verantwoordelijk voor PR & Marketing, presenteerde de achtergronden van de vernieuwing. Hij vertelde de toehoorders dat La Chispa naast de huidige lezers ook nieuwe doelgroepen wil bereiken en noemde daarbij met name ondernemers en studenten.
Hoofdredacteur Maja Haanskorf ging in haar speech elf jaar terug, het moment dat de eerste La Chispa verscheen. Ze benadrukte dat de solidariteit, waaruit La Chispa destijds voortkwam, niet zal verdwijnen, maar wordt aangevuld met een positieve, kleurrijke kijk op Latijns Amerika. Vervolgens reikte Haanskorf  het eerste exemplaar van de nieuwe La Chispa uit aan vormgever Eric Zomer die als extern adviseur een grote bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van het vernieuwde uiterlijk van La Chispa. Daarna brachten alle aanwezigen een toast uit met mojito’s en cuba libres.

Bookmark and Share


Terug