Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Politiek & Maatschappij

Latijns Amerikaanse bedrijven pitchen in Den Haag

Datum : 09/05/2010

Latijns Amerikaanse bedrijven pitchen in Den Haag

Ondernemers uit Latijns Amerika en Afrika ontmoeten Europese investeerders om te komen tot intensieve samenwerking. Dat is de bedoeling van BiD Networks. Naast vele ondernemers is ook Prinses Maxima aanwezig op deze bijeenkomst op 2 juni in Den Haag.

Naar verwachting zal het evenement “Growing SMEs: It’s time to invest!” meer dan 600 deelnemers samenbrengen, waaronder specialisten en personen die actief zijn binnen de MKB-sector, evenals  50+ ondernemers en 100+ investeerders.

 Activiteiten gedurende de dag zijn, o.a. 

  • Drie minuten durende pitches door MKBers en Service Providers
  • Aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Maxima, na een korte toespraak zal ze een aantal ondernemers en investeerders ontmoeten.
  • Sprekers: Steven Koltai, oprichter van het ‘ Global Entrepreneurschip Program’ van het US State Department, en John Wasielewski, directeur Ontwikkelingskredieten van de Amerikaanse hulporganisatie USAID.
  • Prijsuitreikingen voor de beste ondernemers ter wereld

Meer informatie over Latijns Amerikaanse bedrijven vindt u hier.

Bookmark and Share


Terug