Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Vrije tijd & Toerisme

Motorreis door Zuid Amerika in beelden

Datum : 10/06/2014

Motorreis door Zuid Amerika in beelden

Miquel Silvestre is een Spaanse journalist en schrijver die op zijn motor over de hele wereld reist. Deze keer heeft hij een reis door Zuid Amerika gemaakt vanaf de Straat van Magellaan naar het Panamakanaal, ter ere van de Spaanse conquistador Vasco Nuñez de Balboa en zijn ontdekking van de Stille Oceaan.

De nieuwigheid is dat Silvestre deze keer is voorzien van een minihelikopter met een ingebouwde camera. Hij heeft een video van ruim vier minuten gemaakt met het verzamelde materiaal. In deze video hervat hij 25.000 kilometer door Chili, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia en Panama.

Jungles, woestijnen, gletsjers, Caribische eilanden, Patagonië, het Andesgebergte, het Chaco gebied, Machu Picchu of de Amazone zijn enkele van de scènes, die door de avonturier bezocht zijn op een reis vol spannende en kleurrijke geschiedenis.

Bron : El País
Bookmark and Share

Bekijk ook


Terug