Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Politiek & Maatschappij

Opgehangen lichamen gevonden in Mexico

Datum : 07/05/2012
Land : Mexico

Opgehangen lichamen gevonden in Mexico

Inwoners van de Mexicaanse grensstad Nuevo Laredo hebben negen lichamen gevonden die waren opgehangen aan een viaduct waar een bericht bij zat dat gericht was aan een drugskartel. 

De vijf mannen en vier vrouwen waren opgehangen aan een van de drukste kruisingen van de stad. “Het onderzoek is bezig. We denken dat het te maken heeft met een georganiseerde bende, maar we kunnen niet speculeren”, verklaarde een militaire bron. Deze bron wilde anoniem blijven omdat hij niet geautoriseerd was om met de media te praten. 

Alle lichamen vertoonden tekenen van geweld en mishandeling. Hun handen waren achter op de rug vastgebonden en zeven van hen hadden blinddoeken om. Het bericht meldde dat de slachtoffers tot een drugskartel behoorden en verantwoordelijk waren voor een autobom die vorige maand naast een politiebureau tot ontploffing kwam. 

Bron : CNN
Bookmark and Share


Terug