Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Kunst & Cultuur

Pablo Milanés treedt op in Puerto Rico

Datum : 24/01/2014
Land : Cuba

Pablo Milanés treedt op in Puerto Rico

De Cubaanse singer-songwriter Pablo Milanés (70) zal dit jaar voor het eerst na vijf jaar optreden in Puerto Rico. Naar verwachting zal hij de meeste van zijn oude successen spelen en liederen van zijn nieuwe cd, Renacimiento.

Milanés treedt volgens een persbericht van de organisator van het concert, César Sains, op 21 maart op in het Centro de Bellas Artes Luis A. Ferré in San Juan. Onder de nummers die hij ten gehore brengt zullen waarschijnlijk de bekende liederen ‘Yolanda’, ‘Para vivir, ‘Ya ves’ en ‘El breve espacio’zijn.

De Cubaanse musicus zal ook liederen zingen van zijn laatste productie Renacimiento, waaraan hij zo’n vier jaar heeft gewerkt. Hij maakt gebruik van oude traditionele Cubaanse ritmes, oude barokmuziek en jazz. Na zijn concert in het Puerto Ricaanse land doet Milanés een tournee door Amerika en Europa. 

 
Bron : EFE, Nuevo Herald
Bookmark and Share

Bekijk ook


Terug