Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Vrije tijd & Toerisme

Peruaanse international Farfán krijgt nieuwe kans bij Peruaanse nationale team

Datum : 19/05/2011
Land : Peru

Peruaanse international Farfán krijgt nieuwe kans bij Peruaanse nationale team

De Peruaanse voetballer Jefferson Farfán mag na een schorsing van ongeveer 7 maanden weer aantreden in het nationale elftal van Peru.

De  Peruaanse aanvaller, spelend bij Schalke ’04 was geschorst door de Peruaanse voetbalbond omdat hij na een nederlaag tegen Panama met twee teamgenoten, Raimond Manco (oud-PSV) en John Galliquio (Universitario, Lima), het casino had bezocht. Dit was overigens niet de eerste keer dat Farfán werd geschorst voor het Peruaanse nationale team.  In 2007 was hij drie dagen voor een interland een avond gaan stappen en werd vervolgens anderhalf jaar niet meer opgeroepen voor het Peruaanse elftal.,

De bondscoach van het Peru, Sergio Markarian, heeft Farfán opgenomen in de selectie voor het toernooi om de Kirin Cup, in Japan. De Kirin Cup wordt vaak gezien als goede voorbereiding op de Copa America, begin juli in Argentinië.
 

Bron : Voetbal International
Bookmark and Share


Terug