Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Vrije tijd & Toerisme

Pizza's per vliegtuig bezorgd op Saba en Statia

Datum : 23/08/2015
Land : Sint Maarten

Pizza's per vliegtuig bezorgd op Saba en Statia

Inwoners en vakantiegangers op de eilanden Saba en Sint Eustatius kunnen vanaf deze maand pizza's laten bezorgen per vliegtuig. Nadat een 1 aprilgrap met een helikopter die pizza's bezorgden op de eilanden heel succesvol bleek, is pizzabedrijf Domino's op Sint Maarten een samenwerking gestart met vluchtmaatschappij Winair om permanent pizza's te kunnen bezorgen via vluchten.

Op Saba en Sint Eustatius kan men telefonisch een pizza bestellen in het restaurant op Sint Maarten. Hier wordt de pizza bereid en vervolgens per vliegtuig bezorgd naar de kleinere eilanden. De vlucht duurt tussen de 15 en 20 minuten. De bezorgdienst maakt gebruik van de al bestaande vluchten tussen de eilanden. Als een klant een pizza bestelt, kunnen ze een aankomsttijd van een van de vluchten uitkiezen en wordt de pizza nét voor vertrek gebakken. De bezorgkosten zijn ongeveer 2,50 euro.

De pizza's moeten echter wel na afloop van de vlucht zelf op het vliegveld van Saba of Sint Eustatius opgehaald worden. Volgens een woordvoerder van Domino's komen er iedere dag enkele bestellingen binnen.

 

Bron : NU.nl
Bookmark and Share

Bekijk ook


Terug