Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Politiek & Maatschappij

Vlucht naar Ecuador uren vertraagd door schorpioen

Datum : 14/05/2017
Land : Ecuador

Vlucht naar Ecuador uren vertraagd door schorpioen

Een schorpioen aan boord heeft ervoor gezorgd dat een vlucht van Houston (Texas) naar Ecuador donderdagavond urenlange vertraging opliep. Vlak voor het opstijgen zagen mensen het beestje uit de kleding van een passagier kruipen. De piloot van United Airlines besloot daarop terug te keren naar de gate. Artsen op het vliegveld concludeerden dat de man niet was gestoken door de schorpioen.

De vlucht vertrok uiteindelijk 3,5 uur te laat. Om het wachten wat draaglijker te maken, bood de Amerikaanse vliegmaatschappij alle passagiers een maaltijdbon aan. Het is onduidelijk of het dier nog is teruggevonden.

Het is de tweede keer in korte tijd dat op een vlucht van United Airlines een schorpioen in de cabine zit. Vorige maand werd een man op een vlucht van Houston naar Calgary gestoken door de indringer. United Airlines ligt sinds vorige maand onder vuur nadat een 69-jarige man hardhandig uit een vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij werd gesleept. Volgens zijn advocaten liep hij hierbij een hersenschudding en een gebroken tand op.

Bron : ANP, NU.nl
Bookmark and Share

Bekijk ook


Terug