Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Vrije tijd & Toerisme

Voetballer Ronaldo in het ziekenhuis

Datum : 13/08/2018
Land : Brazilië

Voetballer Ronaldo in het ziekenhuis

De Braziliaanse voetballer is op het Spaanse eiland Ibiza in het ziekenhuis opgenomen met een longontsteking. Volgens lokale media lag de beroemde 41-jarige sporter op de intensive care-afdeling van het Can Misses ziekenhuis. Ronaldo tweette vanuit het ziekenhuis: "Ik had een zware griep hier op Ibiza en uiteindelijk moest ik vrijdag opgenomen worden in het ziekenhuis, maar alles is onder controle." De voetballer mag vandaag waarschijnlijk naar huis. Ronaldo was op vakantie in Ibiza, waar hij een huis bezit. In zijn tweet bedankte hij zijn fans voor hun liefde en steun. 

Ronaldo speelde jarenlang voor grote Europese clubs zoals Real Madrid, Barcelona, Inter Milan en AC Milan. Ook scoorde hij 62 keer voor het Braziliaans elftal, onder andere in de gewonnen wereldbekerfinale tegen Duitsland in 2002. Zeven jaar geleden stopte Ronaldo met professioneel voetballen na twee jaar gespeeld te hebben bij de Braziliaanse club Corinthians. In 1996, 1997 en 2002 werd hij uitgeroepen tot beste voetballer van het jaar. 

Bron : BBC
Bookmark and Share

Bekijk ook


Terug