Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Kunst & Cultuur

Winnaars La Chispa fotowedstrijd bekend

Datum : 28/03/2011

Michiel Munneke (directeur World Press Photo) heeft op 24 maart bij het CEDLA te Amsterdam de winnende foto´s van La Chispa´s fotowedstrijd Latin America in Focus bekendgemaakt tijdens de opening van de expositie.

De expositie bestaat uit een selectie van 32 foto's van de ruim duizend inzendingen in zes categorieën: Natuur, Cultuur, Sport, Nieuws, Stadsleven en Bedrijvigheid. De foto's zijn door verschillende professionele en amateurfotografen uit Nederland, België en Latijns Amerika genomen. Gezamenlijk geven ze een verrassend beeld van Latijns Amerika!

La Chispa feliciteert alle fotografen die aan de expositie deel mogen nemen en is trots op het prachtige resultaat. Natuurlijk nog eens extra felicitaties voor de fotografen van de winnende foto’s: Domitilla Sa’adatu Modesti, David Dhert, Coen van Iwaarden, Nicolas van Hemelryck, Paul C. Laney en Walter Meekes.

Nieuwsgierig? T/m 27 april is de expositie te bezoeken in het gebouw van het CEDLA (Keizersgracht 395-397, Amsterdam) daarna wordt de expositie van 5 t/m 12 mei 2011 tijdens het Latin American Film Festival getoond (LAFF, Louis Hartlooper complex, Utrecht).

Voor iedereen die niet aanwezig kon zijn hebben we de prijsuitreiking op video gezet:
 

Bookmark and Share


Terug