Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Kunst & Cultuur

Bolívar: tijdschrift over Colombia

Nieuw, full colour magazine over dit Zuid-Amerikaanse land

Datum : 27/06/2017
Auteur : Mark Weenink
Land : Colombia

Bolívar: tijdschrift over Colombia

Ben je geïnteresseerd in Colombia? Begin 2017 heeft een nieuw tijdschrift het levenslicht gezien: Bolívar (www.bolivar-magazine.nl).

Dit full colour magazine is volledig gewijd aan Colombia. Het tijdschrift is gelieerd aan de website www.colombiaans.nl dat - je raadt het al - over Colombia gaat.

Wat opvalt aan het tijdschrift is het kleurrijke karakter, de diversiteit in behandelde thema’s en het verschil in formats dat gebruikt wordt. Qua onderwerpen gaat het over van alles en nog wat, van achtergrondverhalen, geschiedenis en voetbal en de televisieserie Narcos, tot adoptieverhalen, muziek, film en recepten. Dit alles in een speelse opmaak. Ook staan er verschillende advertenties in die inspiratie geven voor een reis naar Colombia en voor de mensen met heimwee zie je waar je Colombiaanse producten kunt kopen.

Je ziet er nog wel aan af dat ze net begonnen zijn. Kinderziektes als spellingfouten, een nog niet helemaal uitgekristalliseerde bladformule en zijn begrijpelijk en daarin moeten ze nog groeien.

Van iedere pagina springt het enthousiasme en liefde voor Colombia af. Bolívar Magazine is in ieder geval een mooi en dapper initiatief dat ondersteuning en aandacht verdient.

Geïnteresseerd in een abonnement?

Het blad verschijnt vier per jaar. Er zijn verschillende abonnementsvormen.

Papieren abonnement                 : € 45,99

Digitaal abonnement                    : € 29,-

Papier & digitaal abonnement  : € 65,-

Voor meer informatie en het afsluiten van een abonnement kijk op https://bolivar-magazine.nl/lid-worden-bolivar-magazine/

Bookmark and Share


Terug