Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Kunst & Cultuur

Latijns-Amerikaanse films deze zomer!

Datum : 30/07/2019
Auteur : Maja Haanskorf

Latijns-Amerikaanse films deze zomer!

Vanaf 29 augustus: TIGERS ARE NOT AFRAID (Periscoop Film)
Issa López | 2017 | 83 min | Mexico

Een hartverscheurend mooi en tragisch donker sprookje, waarin Estrella drie wensen krijgt om haar te helpen overleven te midden van het drugsgeweld in Mexico. Met de hulp van een bende straatschoffies en haar eigen gecreëerde fantasiewereld gaat zij de confrontatie aan met de drugsbende die zoveel kinderen wees maakt. Klik hier waar je Tigers are not afraid kan zien. 

15 t/m 24 augustus: World Cinema Amsterdam
Op de jubileumeditie van World Cinema Amsterdam zie je de beste films uit Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Met de Latijns-Amerikaanse titels Temblores(Jayro Bustamante) uit Guatemala, La Camarista (Lila Avilés) uit Mexico, Ceniza Negra (Sofía Quirós Ubeda) uit Costa Rica en Divino Amor (Gabriel Mascaro) uit Brazilië in de competitie. Het volledige programma wordt op 1 augustus bekend gemaakt. Klik hier voor meer informatie en het programma.

Bron : Oficine
Bookmark and Share

Bekijk ook


Terug