Zuid-Amerika Midden-Amerika Cariben

La Chispa is dé website voor liefhebbers van Latijns Amerika. Journalistiek, betrokken, informatief, scherp. Een interactieve community met echte chispa: levendig en met passie.

Economie & Ondernemen

Webseminar Braziliaanse zakencultuur

Datum : 02/06/2015
Auteur : Daniela Navarrete
Land : Brazilië

Webseminar Braziliaanse zakencultuur

Het Netherlands Business Support Office in Brazilië, NBSO Brazil, houdt een online presentatie over de Braziliaanse zakencultuur met verschillende gastsprekers op maandag 8 juni 2015.

In dit tweede webseminar presenteert NBSO Brazil de Braziliaanse zakencultuur. De presentatie gaat in op de culturele regels van zaken doen in Brazilië en de bijzonderheden van de zuidelijke staten en Minas Gerais. Deze presentaties worden gegeven door twee specialisten: Dr. André Zago de Azevedo, docent aan de Universiteit Unisinos en economisch consultant bij Federasul (Federatie van Handelsverenigingen in Rio Grande do Sul), en Maria Flávia, promovendus in Social Business en auteur van het Braziliaanse boek “ Educação e empreendedorismo social: um encontro que (trans)forma cidadãos”. 

Tijd: Maandag 8 juni om 16.30 uur
Spreektaal: Engels
Meedoen: gratis, via  http://livestream.com/NBSOBrazil/brazilianbusinessculture

Aan het eind van de presentaties is er ruimte voor interactie; via de link bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen aan NBSO Brazil en de presentatoren.

NBSO Brazil is gevestigd in Belo Horizonte, Brazilië’s derde grote stad, tevens de hoofdstad van de deelstad Minas Gerais. NBSO heeft een bijkantoor in Porto Alegre in de zuidelijke deelstaat Rio Grande do Sul. 

 

Bron : Nederlandse Ambassade in Brasilia
Bookmark and Share


Terug